Maak kennis met onze adviseurs Eén aanspreekpunt voor al uw energie vraagstukken

De energiemarkt is boeiend, complex en altijd in beweging. De energie adviseurs van ENGIE Grootzakelijk volgen de markt nauwgezet en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn, zowel op lokaal als internationaal niveau. Met deze kennis kunnen wij u helpen om bijvoorbeeld slimme inkoopbeslissingen te nemen, stapsgewijs te verduurzamen of het voortouw te nemen in de allesomvattende energietransitie. Maak nu kennis met een adviseur en vraag een gratis adviesgesprek aan.Eén aanspreekpunt voor al uw energie vraagstukken

Onze adviseurs helpen u graag bij het oplossen van al uw energie vraagstukken. Wilt u alleen energie afnemen? Of wilt u ook meer inzicht in uw verbruik en aan de slag met energie besparen? Wellicht wilt uw bedrijf inzetten op verduurzamen en voorloper worden in de allesomvattende energietransitie. Bij ENGIE heeft u simpelweg één aanspreekpunt voor al uw vraagstukken.

Van energieleverancier tot full-service energie partner

Uiteraard bieden we u een scherp energiecontract, flexibele voorwaarden en maximale leverzekerheid. Maar als u meer wilt, biedt ENGIE u meer. Wie veel energie verbruikt, kiest zijn energiepartner zorgvuldig. ENGIE is de specialist in de (groot)zakelijke markt, met oplossingen die we specifiek afstemmen op uw energieambities. 

Van verbruiksinzicht tot besparingsmaatregelen, van inkoopadvies tot decentrale opwek, van digitaal gemak tot flexibele administratieve oplossingen. We leveren dus niet alleen energie, maar zijn ook uw partner op het gebied van inzicht/besparen, verduurzamen en de energietransitie.

ENGIE Market Desk

De experts van de Market Desk volgen de markt nauwgezet en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn, zowel op lokaal als internationaal niveau. Met deze kennis kunnen wij u helpen slimme inkoopbeslissingen te nemen. Waardoor u kunt besparen op uw energiekosten.