klantenservice

Wijzigingen doorgeven


U staat centraal bij ENGIE. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vindt u hier de informatie om mutaties zo efficient mogelijk door te geven. Zo kunnen we een succesvolle samenwerking borgen. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons op nemen, we staan graag voor u klaar.

Tenaamstelling van de factuur wijzigen

Met onderstaand formulier kunt u de tenaamstelling van uw facturen wijzigen.

We willen u vragen om het mutatieformulier volledig in te vullen en te retourneren aan service.zakelijk@engie.com. Om er zeker van te zijn dat we uw mutatie tijdig verwerken vragen we u om wijzigingen minimaal tien werkdagen van te voren bij ons aan te leveren.

Mutatieformulier tenaamstelling factuur


Doorlopende SEPA machtiging wijzigen

Met onderstaand formulier kunt u een doorlopende SEPA machtiging afgeven.

We willen u vragen om het mutatieformulier volledig in te vullen en te retourneren aan service.zakelijk@engie.com. Om er zeker van te zijn dat we uw verzoek tijdig verwerken vragen we u om wijzigingen minimaal tien werkdagen van te voren bij ons aan te leveren.

Het is belangrijk dat het formulier wordt ondertekend door de persoon die bij de Kamer van Koophandel als tekenbevoegde bekend is.

Mutatieformulier doorlopende SEPA machtiging


IBAN rekeningnummer doorgeven of wijzigen

Met onderstaand formulier kunt u uw IBAN rekeningnummer doorgeven of wijzigen.

Om er zeker van te zijn dat we uw mutatie tijdig verwerken vragen we u om wijzigingen minimaal tien werkdagen van te voren bij ons aan te leveren. Het is belangrijk dat het formulier wordt ondertekend door de persoon die bij de Kamer van Koophandel als tekenbevoegde bekend is.

We willen u vragen om het mutatieformulier volledig in te vullen en te retourneren aan service.zakelijk@engie.com.

Mutatieformulier IBAN rekeningnummer