Maak kennis met ENGIE Grootzakelijk Uw partner in energie, verduurzamen en de energietransitie

De wereld om ons heen verandert. We bewegen ons in snel tempo in de richting van een CO2-neutrale, 100% duurzame en digitale generatie. In deze allesomvattende energietransitie nemen de circa 6.200 medewerkers van ENGIE Nederland consumenten, instellingen en bedrijven aan de hand. Meer informatie? Maak nu kennis met ENGIE Nederland.Wereldspeler in 70 landen

Wist u dat ENGIE wereldwijd de grootste opwekker is van duurzame energie? 

Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de grote energietransitie richting te geven en te versnellen. ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep met vestigingen in 70 landen, wereldwijd 150.000 medewerkers en een omzet van 65 miljard euro in 2017.

ENGIE Energie Nederland

Wie veel energie verbruikt, kiest zijn energiepartner zorgvuldig. ENGIE is de specialist in de (groot)zakelijke markt, met oplossingen die we specifiek afstemmen op uw energieambities. Van alleen het afnemen van stroom of gas tot zelf opwekken van duurzame energie.

Alle kennis en kunde onder één dak.

Uiteraard bieden we u een scherp energiecontract, flexibele voorwaarden en maximale leverzekerheid. Maar als u meer wilt, biedt ENGIE u meer. Van verbruiksinzicht tot besparingsmaatregelen, van inkoopadvies tot decentrale opwek, van digitaal gemak tot flexibele administratieve oplossingen. We leveren dus niet alleen energie, maar zijn ook uw partner op het gebied van inzicht/besparen, verduurzamen en de complexe energietransitie.

Persoonlijk en oplossingsgericht
ENGIE denkt mee én voert uit. U schakelt gewoon met uw persoonlijke energie adviseur. Eén aanspreekpunt voor al uw energie vraagstukken. En daar ligt de grote kracht van ENGIE: wereldwijde power, vertaald naar persoonlijke (maatwerk) oplossingen die werken binnen úw onderneming.

ENGIE Energie en ENGIE services

ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Met slimme innovatieve oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie, spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en actuele thema’s in werk- en leefomgeving.

Alle expertise in eigen huis

De energiemarkt is boeiend, complex en altijd in beweging. Onze ervaren energie adviseurs volgen de markt nauwgezet en weten wat de laatste ontwikkelingen zijn, zowel op lokaal als internationaal niveau. Met deze kennis kunnen wij u helpen slimme inkoopbeslissingen te nemen, stapsgewijs te verduurzamen en het voortouw te nemen in de complexe energietransitie. Maak nu kennis met onze energie adviseurs. Gratis en vrijblijvend.