Samen uw energieprestaties verbeteren

Optimalisatie van uw energieprestaties is een continuproces dat meer behelst dan alleen het terugdringen van kosten. Juist doordat alles in elkaar grijpt, hanteren we bij ENGIE een integrale benadering met aandacht voor inkoop, verbruik, installaties, proces en continuïteit. We bieden u deeloplossingen waarmee u direct aan de slag kunt.

Meer grip op uw energieverbruik

Whitepaper Energiemonitoring

De eerste stap voor organisaties om te verduurzamen is het inzicht en het monitoren van uw energieverbruik. Hoe minder energieverspilling, hoe minder fossiele brandstoffen er nodig zijn. Wilt u weten hoe uw energieverbruik in elkaar zit?
Vraag dan onze gratis whitepaper ‘Energiemonitoring’ aan.

 

Ontwikkelingen in de energiemarkt en energieprijzen volgen

Wilt u uw energiekennis vergroten en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de markt? Meld u zich dan aan voor:

  • Marktupdate
    Wekelijkse update over de belangrijkste ontwikkelingen op de energiemarkt en de invloed op de energieprijzen
  • Prijsgegevens
    Iedere dag een mail met de actuele ICE ENDEX elektriciteits- en gasprijzen
  • ENGIE Market Prices app
    Altijd en overal inzicht in actuele gas- en elektriciteitsprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex. Ook kunt u alerts instellen zodat u een melding ontvangt wanneer het door u vooraf ingestelde prijsniveau wordt bereikt.

Of ga naar ons nieuwsarchief voor een overzicht.

Geld verdienen aan energie met EnDeal

Heeft u een eigen warmtekrachtkoppeling (WKK)? Dan helpen we u om maximaal rendement uit uw installatie te halen. Met EnDeal verkoopt u zelf de energie die u opwekt op de belangrijkste energiemarkten.
Lees meer informatie over EnDeal.

Ontzorgen: flexibilisering en digitalisering

We ontzorgen u als grootzakelijke klant door onze administratieve processen naadloos aan te sluiten op uw systemen. Met flexibele contractvoorwaarden, digitale facturatie en ons online klantportaal maken wij het u graag makkelijk. Zo houdt u meer tijd over voor strategisch energiemanagement en uw dagelijkse bedrijfsvoering.


Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wilt u weten hoe ENGIE uw organisatie kan helpen om te besparen op energieverbruik? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of bel met onze adviseurs via 088 769 3000.