Integrale benadering van uw energietransitie

Samen met u pakken we de duurzame energietransitie op. Daarbij zijn we ambitieus en realistisch tegelijk: voor de ene onderneming is de reductie van CO2-uitstoot nu eenmaal eenvoudiger dan voor de andere. Bij ENGIE geven we het goede voorbeeld door bijvoorbeeld te investeren in eigen zonneparken, LNG en biogas. Uw onderneming helpen we door stap voor stap met u mee te groeien. 

Groene energie van ENGIE

Als grootverbruiker kunt u bij ENGIE uw jaarvolume gedeeltelijk of volledig als groene elektriciteit afnemen. Garanties van Oorsprong waarborgen de duurzame opwek uit zon, wind, waterkracht en biomassa. Lees meer over groene energie van ENGIE.

Voordelen van groene energie
  • Duurzame energie
  • Minder CO2-uitstoot
  • Groen imago
  • Beter energielabel bedrijfspand

Decentrale opwek

Een volgende stap is zelf duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met eigen zonneboilers, zonnepanelen, windturbines of een biovergistingsinstallatie. ENGIE adviseert en heeft de technische expertise in huis om de complete installaties voor u te realiseren en te integreren in uw onderneming.

Samen verder verduurzamen

ENGIE is de grootschalige energiepartner die weet hoe complex verduurzaming binnen uw onderneming kan zijn. We focussen op haalbaarheid en structurele verbetering. Zodat u aan de milieurichtlijnen en prestatienormeringen van vandaag voldoet en in uw eigen tempo toewerkt naar verdere verduurzaming van uw bedrijfsprocessen.

Benieuwd hoe duurzaam ENGIE is? Lees ons MVO-verslag.