header_werkgever

Werkgever

Over ons als werkgever

ENGIE Energie Nederland is een toonaangevende energiespeler op de Nederlandse markt. Met 6 moderne energiecentrales en een hypermoderne nieuwe centrale op de Rotterdamse Maasvlakte in aanbouw hebben wij een totale productiecapaciteit van ruim 5000 MW. Daarmee is ENGIE Energie Nederland de grootste elektriciteitsproducent van Nederland. We maken deel uit van ENGIE, een wereldspeler in energie, services, milieu en water. In Nederland telt ons bedrijf ruim 875 medewerkers. We leveren elektriciteit en gas aan zowel zakelijke klanten als consumenten. 

ENGIE Energie Nederland ziet het als zijn opdracht om van de wereld waarin we leven een wereld te maken waarin energie beschikbaar is voor iedereen; waarin energie op een duurzame en betrouwbare manier wordt geproduceerd en verbruikt, met respect voor de mens en zijn omgeving. Zo maken we van energie een bron van vooruitgang en duurzame ontwikkeling. Daarom investeren wij in de gehele energiemix; door met nieuwe technologieën het rendement van bestaande energiecentrales te verhogen, door nieuwe efficiëntere en flexibeler energiecentrales te bouwen en door te investeren in hernieuwbare bronnen zoals, windenergie op land, zonne-energie, waterkracht en biomassa. 

Het scheppen van ruimte voor groei op het professionele én persoonlijke vlak zien we als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. We voelen ons bijzonder betrokken bij de ontwikkeling van talenten. Dat doen we door medewerkers te steunen in het volgen van opleidingen, te begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling en daadwerkelijk de ruimte te scheppen om door te groeien naar een andere functie. Voor iedereen die bij ons komt werken ligt een loopbaanpad open, het is aan jou of jij daar overheen gaat wandelen.
Op dit moment zijn we met name op zoek naar technisch toptalent, want onze state of the art centrales vragen om goed gekwalificeerd technisch personeel. In een professionele omgeving met uitdagende techniek en deskundige collega’s krijg je de kans om het werken in een nieuwe elektriciteitscentrale  vanaf de start mee te maken! Wij hebben jouw kennis en ervaring op het gebied van voorbereiden, plannen, begeleiden en zorgvuldig afhandelen van (onderhouds)werkzaamheden nodig.