header_werkgever

Werkgever

Topwerkgever

ENGIE is uitgeroepen tot Top Employer van het jaar 2014

De Top Employers Certificering wordt uitgereikt aan organisaties die de hoogste standaard in HR behalen. Door objectief, op feiten gebaseerd onderzoek wordt er bepaald of een werkgever aan de voorwaarden voldoet en zich dus kwalificeert voor het exclusieve Top Employers keurmerk. 

Het Top Employers onderzoek

In het onderzoek worden alle essentiële onderdelen van het HR Management van de deelnemende organisaties beoordeeld. De belangrijkste drivers, praktijk en beleid voor criteria als Salaris & Arbeidsvoorwaarden, Opleiding en Training, Carrièremogelijkheden, Werkomstandigheden en Organisatiecultuur worden gedetailleerd onder de loep genomen.

100% gegarandeerd

Het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken concludeerde dat het Top Employers Keurmerk 100% betrouwbaar is. Volgens hun analyse is het project volledig geloofwaardig in de beoordeling van werkgevers, doordat het alleen Top Employers certificeert die de standaard van HR beleid behalen en overtreffen.

Trots

ENGIE is één van de organisaties die voldoet aan de strenge eisen en zich Top Employer mag noemen.
Uit het onderzoek van het CRF Institute blijkt dat ENGIE jong talent prima promotiekansen en een professionele bedrijfscultuur biedt. Ons bedrijf blinkt met name uit op het gebied van een goede werksfeer, arbeidsomstandigheden en opleidingen & trainingen.