header_werkenbij

Eerste gespreksronde

Ben je op basis van de gevraagde criteria geschikt voor de functie, dan kan het zijn dat een recruiter telefonisch contact met je opneemt om de rol, je ambitie en je geschiktheid te bespreken. Dit doen we enkel als we nog vragen hebben n.a.v. je motivatiebrief of cv. 
Sluiten je cv en motivatie volledig aan bij de vacature dan nodigen we je uit voor het eerste gesprek en onze (thuis) in te vullen vragenlijsten. De gesprekken voeren we veelal op het hoofdkantoor in Zwolle. Voor onze technische functies nodigen we je uit op de locatie daar waar de vacature vacant is (Rotterdam, Lelystad, Eemshaven of Nijmegen). Uiteraard ontvang je van ons een schriftelijke uitnodiging per e-mail om het gesprek definitief in te plannen.

  • Onze online vragenlijsten
    We vragen je thuis een tweetal online vragenlijsten in te vullen. Deze gaan over je competenties en motivatie en kosten je drie kwartier om volledig en juist in te vullen. De uitslagen helpen ons om tijdens het eerste gesprek de juiste indruk van je te krijgen. Hiermee borgen we dat jij past bij onze cultuur, en wij passen bij jou. Het rapport van de online vragenlijsten ontvang je op verzoek per mail. 
  • De capaciteitentesten
    Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert en van jouw kennis en ervaring, wordt je gevraagd om voorafgaand aan het eerste gesprek een tweetal capaciteitentesten te maken op ons kantoor of thuis. In een rustige ruimte heb je een uur om onze testen te maken. Afhankelijk van de rol is dit een verbale, numerieke of conceptuele redeneervermogen test. Voor functies binnen de techniek komt daar nog een technische test bij. Hierna word je opgehaald door een recruiter en volgt het eerste gesprek met hem en jouw toekomstige leidinggevende.
  • Het eerste gesprek
    Tijdens het eerste gesprek geven we je een helder beeld van de functie en ons bedrijf maar willen we vooral jou beter leren kennen. Dit gesprek neemt vaak een uur in beslag. Na het gesprek ontvang je binnen een week telefonische feedback van één van de gesprekspartners. Je hoort dan of je doorgaat naar de 2e ronde en zo niet, een duidelijke uitleg waarom niet.