header_werkenbij

Traineeships

ENGIE heeft een traineeprogramma voor pas afgestudeerden die zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Gedurende twee jaar doen de trainees onder begeleiding ervaring op binnen verschillende organisatieonderdelen. Je wordt op verschillende projecten ingezet, waardoor je kennis kunt maken met de praktijk. Je wordt hierin dagelijks geprikkeld om het beste uit jezelf te halen.

Traineeships (Master)

Het traineeship van ENGIE omvat twee jaar. Tijdens deze periode voer je meerdere opdrachten of projecten uit, waarvan één in het buitenland. De opdrachten zijn divers en mede afhankelijk van jouw competenties en persoonlijke leerdoelen. Je volgt allerlei trainingen, werkt aan intervisie met andere trainees en leert door kennisinhoudelijke programma’s de energiemarkt en de ENGIE-organisatie beter kennen. Je wordt gedurende het traject begeleid door een coach die jou helpt je steeds verder te ontwikkelen. Na het traineeship stroom je door naar een vaste functie en krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Zo kun je worden voorgedragen voor het internationale Management Development programma en als leidinggevende volg je een managementleergang. Als trainee wordt er van je verwacht dat je ook internationaal werkzaam wilt zijn. Het traineeship is intensief. We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je ook veel ruimte krijgt en goed gefaciliteerd wordt in je ontwikkeling.

Traineeship (Bachelor)

Het traineeship is vergelijkbaar met dat van de Master. Hier wordt niet van je verwacht dat je ook internationaal werkzaam wilt zijn. Daarnaast werk je meestal voor langere tijd aan één project.